Vauhdita projektiasi suunnittelutyökalulla

Vauhdita projektiasi suunnittelutyökalulla

Värisilmä tarjoaa käyttöösi suunnitteluohjelman, joka helpottaa remontti- ja sisustusprojektiasi. Näet tietokoneen näytöltä, miltä eri sävyt ja materiaalit näyttävät ja miten eri vaihtoehdot sopivat yhteen. Värisilmän ammattilaisilta saat apua myös etäyhteyksien kautta, kun haluat viimeistellä suunnitelmasi.

Spark Blueprint -ohjelmalla annat sisustusideoillesi siivet ja joudutat remonttiasi.

Spark Blueprintilla näet oman kotisi uutena

Spark Blueprint -ohjelmaan voit syöttää omien huoneiden todelliset mitat. Blueprint näyttää kolmiulotteisena, miltä tila näyttää eri pintamateriaalien ja kalustevaihtoehtojen kanssa. Tee suunnitelmasi oikeilla tuotteilla. Ohjelmasta löytyy valmiina Värisilmän laatta-, tapetti- ja lattiavalikoimat sekä Svedbergsin kylpyhuonekalustemallisto.

Blueprintissä ajatuksesi hahmottuvat konkreettiseksi 3D-suunnitelmaksi. Kokeile myös eri ladontatapoja laatoille. Ohjelma näyttää reaaliajassa kustannusarvion ja arvion materiaalien menekistä.

Huom! Suunnittelutyökalun käyttäminen vaatii kaikkien evästeiden hyväksymisen. Pääset muokkaamaan evästeasetuksia täältä.

Avaa Blueprint Online

 

Viimeistelemme 3D-suunnitelmasi maksutta

Kun suunnitelmasi on valmis, tai vaikka keskeneräinen, lähetä se sähköisenä Värisilmän Tunnetila-suunnittelijalle. Hän viimeistelee ideasi maksutta valitsemillasi tuotteilla ja tekee samalla tarkan kustannuslaskelman.

Toimi näin:

  1. Tee suunnitelma Blueprintillä
  2. Lähetä suunnitelmasi valitsemallesi Tunnetila-suunnittelijalle Värisilmään
  3. Tehdään suunnitelmastasi totta yhdessä

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun

Ota myymälään yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.