Uutta! Sävytetyt maalit verkkokaupasta – tilaa verkosta, nouda myymälästä

Uutta! Sävytetyt maalit verkkokaupasta – tilaa verkosta, nouda myymälästä

Ensimmäisenä Suomessa Värisilmän verkkokaupasta voi tilata myös sävytettyjä ulkomaaleja. Valitse haluamasi sävy, tilaa maali verkosta ja nouda valmiiksi sävytetty maali myymälästä. Helppoa!

Onko nyt se kesä, kun talosi tai mökkisi saa uuden maalipinnan? Nyt voit tilata valmiiksi sävytettyjä ulkomaaleja Värisilmän verkkokaupasta ja käydä vain noutamassa maalit myymälästä.

Valittavanasi on 60 erityisesti ulkomaalaukseen sopivaa Unelmien värien sävyä. Jos olet epävarma värisävyn tai maalin valinnassa, maaliasiantuntijamme auttavat sinua niin livenä kuin etänäkin.

Osta sävytettyjä ulkomaaleja verkkokaupasta

Tee näin:

1. Valitse sävy!

Sen Oikean sävyn löytyminen on tärkeää. Voit tutustua eri Unelmien väreihin myymälässä tai rauhassa kotona: Tiesithän, että näytepalvelustamme voit tilata A4-kokoiset paperiset Unelmien värien sävylastut kotiin.

Voit myös testata parhaalta tuntuvaa sävyä oikeassa kotiympäristössä.

Huomioithan, että sävytetyillä maaleilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

2. Valitse ulkomaali

Valittavanasi on kolme laadukasta ulkomaalivaihtoehtoa: Panu+, Teknoksen Nordica EKO ja Tikkurilan Ultra Classic. Maaleja voi tilata neljässä eri purkkikoossa: 0,9 litraa, 2,7 litraa, 9 litraa ja 11,7 litraa (vain Ultra).

Huomaa, että maalin hinta näkyy tuotesivulla oletuksena sävyttämättömänä. Sävyttämisen hinta päivittyy, kun valitset sävyn klikkaamalla.

3. Valitse täyden palvelun Värisilmä-myymälä, josta haluat tilaamasi tuotteet

Mikäli ostat sävytettyjen ulkomaalien lisäksi muitakin tuotteita verkkokaupasta, toimitetaan ne samaan myymälään kuin ulkomaali (muut toimitustavat eivät tällöin mahdollisia).

HUOM. Jos tilaat tilaustuotteita, joiden toimitusaika on pidempi, tilauksesi saatetaan jakaa useaan erään. Tällöin kullakin erällä on oma noutopäivä.

4. Sovi nouto

Valitsemastasi myymälästä ollaan sinuun yhteydessä puhelimella viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sinulta vahvistetaan vielä sävyn valinta sekä sovitaan noutopäivä(t).

Mikäli haluat tuotteille kotiinkuljetuksen, voit sopia tästä vielä erikseen myymälän kanssa. Huomioi, että kotiinkuljetus on maksullinen lisäpalvelu, josta myymälä voi veloittaa erikseen.

5. Nouda maalit ja muut tilaamasi tuotteet myymälästä sovittuna ajankohtana, laita suupielet ylöspäin ja pensseli heilumaan!

 

Tilaa sävytettyjä ulkomaaleja