Medialle

Medialle

Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju. Haluamme parantaa suomalaisten kotien ja julkisten rakennusten viihtyisyyttä ja arvoa laadukkailla pintamateriaaleilla ja erikoisliikkeen palvelulla.

Tiedotteet

7.6.2022
Värisilmän uusi herkullinen Baroom-kylpyhuonemallisto!

Värisilmä laajentaa valikoimaansa ja lanseeraa Habitaressa ensimmäisen oman kylpyhuone- ja kodinhoitohuonebrändi Baroomin. Baroom-kalusteiden kulmakivet ovat poikkeuksellisen laaja valikoima, erinomainen hinta–laatu-suhde ja vastuullinen saksalainen tuotanto.

7.6.2022
Värisilmän valikoimaan trendikkäitä ja monipuolisia kokolattiamattoja!

Värisilmä ottaa valikoimaansa ruotsalaisen Golvabian tekstiililattiat. Laadukkaat ja trendikkäät kokolattiamatot, monipuoliset kantatut matot ja kätevät tekstiililaatat täydentävät Värisilmän lattiavalikoimaa pehmeillä vaihtoehdoilla aikaisempien kovien materiaalien rinnalla.

2.2.2022
Moderniin kotiin rustiikkista charmia: Timeless Traditions -uutuusmallisto Boråstapeteriltä

Boråstapeter on Pohjoismaiden johtava tapettimerkki, joka nauttii laajaa suosiota myös Värisilmän laatu- ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa. Uusimman Timeless Traditions -malliston juuret ovat ruotsalaisessa muotoilussa ja käsityöperinteessä: mukana on rytmikkäitä raitoja, posliinin herkkiä kukkia sekä kullan- ja hopeanvärisiä yksityiskohtia käsin maalattuna eläväiselle pinnalle.

24.11.2021
Treasured-mallisto: eklektinen sekoitus uutta ja arkistojen helmiä

Boråstapeter lanseeraa neljäkymmentä näyttävää tapettia täynnä rohkeita kuoseja ja ilmaisuvoimaisia värejä – kuin avaisi aarrearkun, jonka mallit vaihtelevat eleganteista moderneihin ja klassisista leikkisiin. Nyt Värisilmän myymälöissä ja verkkokaupassa myytävä Treasured-mallisto syntyi kahden lahjakkaan suunnittelijan, Noomi Spangen ja Ingela Wingborin, yhteistyönä.

11.11.2021
Tutkimus: Värisilmällä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo neljättä vuotta

Kaupan liitto julkisti marraskuussa Asiakastyytyväisyys vähittäiskauppaan Suomessa 2021 -tutkimuksen. Tulosten valossa Värisilmä saavutti rautakauppa-alan parhaat tulokset mitattaessa niin asiakastyytyväisyyttä, palvelu- ja hintakokemusta kuin lojaliteettia. Vastaajat arvottivat myös Värisilmän verkkosivut alan parhaaksi ja koko kaupan keskiarvoa selvästi paremmaksi.

1.11.2021
Boråstapeterin uusi Melodi-mallisto tapetoi rauhallisen arjen

Noin kahdeksan tapettikokoelmaa vuodessa lanseeraava ruotsalainen Boråstapeter on tunnelmanluonnin mestari. Nyt Värisilmän liikkeisiin ja verkkokauppaan saapunut Melodi-mallisto sisältää jopa 30 erilaista tapettia, joiden hienostunut värimaailma ja pehmeät muodot inspiroituvat pohjoismaisesta luonnosta.

14.10.2021
Swedish Designers -mallisto: maailmanluokan tapettisuunnittelua ja rohkeaa kuvailoa

Boråstapeterin eli Ruotsin tunnetuimman ja ostetuimman tapettimerkin Swedish Designers -mallisto ihastuttaa nyt Värisilmän liikkeissä sekä verkkokaupassa. Kolmelle ruotsalaiselle eturivin suunnittelijalle annettiin vapaat kädet ja lopputulemana syntyi 35 erilaista tapettia tulvillaan väriä, kuvioiden iloittelua sekä ihastuttavaa käsityöläistunnelmaa.

30.9.2021
Bjelinin ympäristöystävällinen uutuus: kovetetussa Woodura-lankkulattiassa puu hyödynnetään 100-prosenttisesti

Moderneista tuotantoyksiköistään tunnettu ruotsalainen Välinge Innovations on kehittänyt valmistusmenetelmän, jonka avulla puulattioista saadaan kovempia ja erittäin kulutuskestäviä. Bjelin-brändin patentoidulla Woodura®-teknologialla syntyy huippulaadukasta lankkulattiaa – erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

26.8.2021
Antibakteeriset Eterna-laatat tuovat välimerellistä tunnelmaa, turvallisesti

Hienostuneissa, kiveä jäljittelevissä Eterna-laatoissa on ainutlaatuisia turvallisuusominaisuuksia. Niissä käytetty hopeaionisointiin perustuva CleanOut-teknologia vähentää mikrobikuormitusta laattapinnalla jopa 99,9 prosenttia. StepWiseTM-teknologia puolestaan estää liukastelua.

9.6.2021
Vårt Arkiv – Boråstapeterin rakastetut tapettiklassikot uusissa sävyissä

Perinteikkäällä ruotsalaisella tapettivalmistajalla Boråstapeterilla on ainutlaatuinen historiallinen arkisto. Sieltä 11 ajatonta tapettia on saanut Vårt Arkiv -mallistossa uuden elämän päivitetyissä sävyissä. Mallit ovat kauniita yksittäin, tai upeita yhdessä!

18.5.2021
Cottage Garden hersyy kotoisaa englantilaista maalaisromantiikkaa

Upeita kukkia ja herkkiä lehtiä, kalkkipintoja sekä klassista tweediä ja skottiruutuja. Kuin astuisi Jane Austenin tai Virginia Woolfin teokseen! Boråstapeterin Cottage Garden on englantilaisen maaseudun inspiroima, lämmin ja runollinen tapettimallisto.

30.3.2021
Tarunhohtoinen Atlantis-laattamallisto hehkuu aistikkuutta

Tarun mukaan salaperäinen Atlantis oli ennen mereen vajoamistaan paratiisimainen valtakunta, jonka arkkitehtuuriin ja paratiisimaiseen ilmapiiriin meren jumala Poseidonkin oli ihastunut. Atlantis-laattamallisto on kuin inspiraationsa lähde – tyylikäs ja eteerisen kaunis.

30.3.2021
Blend-laattamallisto täynnä kontrastia ja ajatonta trendikkyyttä

Blend-laattamallisto koostuu kahdesta eri sarjasta, jotka täydentävät toisiaan kuin yin ja yang. Tuloksena on ajattomasti muotoiltu ja tyylikkäällä otteella toteutettu kokonaisuus.

10.2.2021
Scandinavian Designers III – pohjoismaisten suunnittelijoiden salaisia aarteita ja klassikkoja uusissa väreissä

Scandinavian Designers III -tapettimallisto on kurkistus merkittävien taiteilijoiden pöytälaatikoista löytyneisiin aarteisiin, mutta myös klassikkokuosien paluu uusissa väreissä.

8.2.2021
Pure Click 55 on vinyylilankkujen aatelia

Uutta tuotesukupolvea edustavat Pure Click 55 -vinyylilankut ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan entistä parempia. Tyylikkäässä mallistossa on 20 kaunista kuosivaihtoehtoa ja lattian voi viimeistellä yhteensopivin jalkalistoin.

Lue Värisilmän kaikki tiedotteet STT:n uutishuoneesta (linkki ohjaa STT:n sivuille).


Aineistopankki

Värisilmän aineistopankista löytyy laadukkaat tuotekuvat koko laajasta valikoimasta.

Kirjaudu aineistopankkiin


Näytepalvelu

Ammattilaiset voivat rekisteröitymällä tilata ilmaiseksi ja ilmaisella toimituksella Värisilmän näytepalvelusta mallipaloja koko laajasta Värisilmän valikoimasta.


Värisilmä somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

FacebookInstagramYouTubeVimeoPinterest


Tilaa Värisilmä uutiskirje

 


Yhteystiedot medialle

 

Liisa Nurro, markkinointipäällikkö, 0409402071
Liisalta voi kysyä lisätietoa seuraavista asioista: markkinointi, verkkokauppa, ketjun tapahtumat ja koulutukset

Tiina Hakola, valikoimapäällikkö, 0505723206
Tiinalta voi kysyä lisätietoa seuraavista tuotteista: keraamiset laatat, seinänpäällysteet, kylpyhuonekalusteet ja -tarvikkeet

Kyösti Raidén, valikoimapäällikkö, 0500454092
Kyöstiltä voi kysyä lisätietoa seuraavista tuotteista: lattianpäällysteet, kiinnitysaineet, maalit, kattomateriaalit, työkalut

Sähköposti: etunimi.sukunimi@varisilma.fi tai varitukku@varisilma.fi

 

Väritukku Oy
Postiosoite: PL 400, 01621 Vantaa
Käyntiosoite: Petikontie 20, sisäpiha 2. kerros, 01720 Vantaa
Puh: (09) 849141