Medialle

Medialle

Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju. Haluamme parantaa suomalaisten kotien ja julkisten rakennusten viihtyisyyttä ja arvoa laadukkailla pintamateriaaleilla ja erikoisliikkeen palvelulla.

Tiedotteet

30.9.2021
Bjelinin ympäristöystävällinen uutuus: kovetetussa Woodura-lankkulattiassa puu hyödynnetään 100-prosenttisesti

Moderneista tuotantoyksiköistään tunnettu ruotsalainen Välinge Innovations on kehittänyt valmistusmenetelmän, jonka avulla puulattioista saadaan kovempia ja erittäin kulutuskestäviä. Bjelin-brändin patentoidulla Woodura®-teknologialla syntyy huippulaadukasta lankkulattiaa – erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

26.8.2021
Antibakteeriset Eterna-laatat tuovat välimerellistä tunnelmaa, turvallisesti

Hienostuneissa, kiveä jäljittelevissä Eterna-laatoissa on ainutlaatuisia turvallisuusominaisuuksia. Niissä käytetty hopeaionisointiin perustuva CleanOut-teknologia vähentää mikrobikuormitusta laattapinnalla jopa 99,9 prosenttia. StepWiseTM-teknologia puolestaan estää liukastelua.

9.6.2021
Vårt Arkiv – Boråstapeterin rakastetut tapettiklassikot uusissa sävyissä

Perinteikkäällä ruotsalaisella tapettivalmistajalla Boråstapeterilla on ainutlaatuinen historiallinen arkisto. Sieltä 11 ajatonta tapettia on saanut Vårt Arkiv -mallistossa uuden elämän päivitetyissä sävyissä. Mallit ovat kauniita yksittäin, tai upeita yhdessä!

18.5.2021
Cottage Garden hersyy kotoisaa englantilaista maalaisromantiikkaa

Upeita kukkia ja herkkiä lehtiä, kalkkipintoja sekä klassista tweediä ja skottiruutuja. Kuin astuisi Jane Austenin tai Virginia Woolfin teokseen! Boråstapeterin Cottage Garden on englantilaisen maaseudun inspiroima, lämmin ja runollinen tapettimallisto.

30.3.2021
Tarunhohtoinen Atlantis-laattamallisto hehkuu aistikkuutta

Tarun mukaan salaperäinen Atlantis oli ennen mereen vajoamistaan paratiisimainen valtakunta, jonka arkkitehtuuriin ja paratiisimaiseen ilmapiiriin meren jumala Poseidonkin oli ihastunut. Atlantis-laattamallisto on kuin inspiraationsa lähde – tyylikäs ja eteerisen kaunis.

30.3.2021
Blend-laattamallisto täynnä kontrastia ja ajatonta trendikkyyttä

Blend-laattamallisto koostuu kahdesta eri sarjasta, jotka täydentävät toisiaan kuin yin ja yang. Tuloksena on ajattomasti muotoiltu ja tyylikkäällä otteella toteutettu kokonaisuus.

10.2.2021
Scandinavian Designers III – pohjoismaisten suunnittelijoiden salaisia aarteita ja klassikkoja uusissa väreissä

Scandinavian Designers III -tapettimallisto on kurkistus merkittävien taiteilijoiden pöytälaatikoista löytyneisiin aarteisiin, mutta myös klassikkokuosien paluu uusissa väreissä.

8.2.2021
Pure Click 55 on vinyylilankkujen aatelia

Uutta tuotesukupolvea edustavat Pure Click 55 -vinyylilankut ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan entistä parempia. Tyylikkäässä mallistossa on 20 kaunista kuosivaihtoehtoa ja lattian voi viimeistellä yhteensopivin jalkalistoin.

21.12.2020
Realstone_Navigli-laattamalliston kivipinnat kutsuvat koskettamaan

Realstone_Navigli-laattojen salaisuus on sen pinnoissa ja yksisävyisen mosaiikin ilmaisuvoimassa. Monikäyttöisiä laattoja voi käyttää seinissä ja lattioissa niin sisällä kuin ulkonakin.

21.10.2020
Eastern Simplicity -uutuustapettimallisto

Eastern Simplicity -tapettimallisto kunnioittaa aasialaisen käsityöläisperinteen yksinkertaisuutta ja aitoutta. Pohjoismaisella twistillä toteutetun malliston ajattomuus ja hillitty värimaailma tuovat kotiin hienostuneen ja levollisen tunnelman.

7.10.2020
Wild Animals -uutuustapettimallisto

Boråstapeterin uusi tapettimallisto tuo estradille upeita eksoottisia kasveja ja eläimiä. Wild Animals on rakkaudenosoitus villille luonnolle ja sen monimuotoisuudelle.

5.9.2020
Tapettimallistojen kestosuosikki Borosan EasyUp – 65 vuotta rakkautta tapetteihin

Borosan EasyUp -mallistosta löytyy tapetit kodin eri tiloihin tyylistä riippumatta: upeita kuoseja ajattomista klassikoista aina trendikkäimpiin uutuuksiin. Borosan EasyUp -tapetteja rakastetaan myös niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Näillä tapeteilla onnistut!

Värisilmän uusimmat tiedotteet löytyy kokonaisuudessaan STT:n tiedotejärjestelmästä (ohjaa STT:n sivuille).


Aineistopankki

Värisilmän aineistopankista löytyy laadukkaat tuotekuvat koko laajasta valikoimasta.

Kirjaudu aineistopankkiin


Näytepalvelu

Ammattilaiset voivat rekisteröitymällä tilata ilmaiseksi ja ilmaisella toimituksella Värisilmän näytepalvelusta mallipaloja koko laajasta Värisilmän valikoimasta.


Värisilmä somessa

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

FacebookInstagramYouTubeVimeoPinterest


Tilaa Värisilmä uutiskirje

 


Yhteystiedot medialle

 

Liisa Nurro, markkinointipäällikkö, 0409402071
Liisalta voi kysyä lisätietoa seuraavista asioista: markkinointi, verkkokauppa, ketjun tapahtumat ja koulutukset

Tiina Hakola, valikoimapäällikkö, 0505723206
Tiinalta voi kysyä lisätietoa seuraavista tuotteista: keraamiset laatat, seinänpäällysteet, kylpyhuonekalusteet ja -tarvikkeet

Kyösti Raidén, valikoimapäällikkö, 0500454092
Kyöstiltä voi kysyä lisätietoa seuraavista tuotteista: lattianpäällysteet, kiinnitysaineet, maalit, kattomateriaalit, työkalut

Sähköposti: etunimi.sukunimi@varisilma.fi tai varitukku@varisilma.fi

 

Väritukku Oy
Postiosoite: PL 400, 01621 Vantaa
Käyntiosoite: Petikontie 20, sisäpiha 2. kerros, 01720 Vantaa
Puh: (09) 849141